side-banner

Taizhou ventil fabrikanter på ventil viden: kugleventil

Kugleventilog propventil er den samme type ventil, kun dens lukkedel er en kugle, kuglen drejer rundt om ventilhusets midterlinje for at opnå en åben, lukket ventil.Kugleventil i rørledningen bruges hovedsageligt til at afskære, fordele og ændre mediets strømningsretning.Kugleventil er meget udbredt i de senere år er en ny type ventil kugleventil og stikventil er den samme type ventil, kun dens lukkedel er en kugle, bolden rundt om ventilhusets midterlinje for rotation for at åbne og lukke en ventil.

fdsfgd

Kugleventili rørledningen bruges hovedsageligt til at afskære, fordele og ændre mediets strømningsretning.Kugleventil er en ny type ventil, som har været meget brugt i de senere år.Det har følgende fordele:

1. Væskemodstanden er lille, og dens modstandskoefficient er lig med den for rørsegmentet af samme længde.

2. Enkel struktur, lille volumen, let vægt.

3. Tæt og pålidelig, kugleventilens tætningsoverflademateriale er udbredt plastik, god tætning og har været meget brugt i vakuumsystem.

4. Let at betjene, åbne og lukke hurtigt, fra fuld åben til fuld lukning, så længe rotationen på 90°, praktisk til fjernbetjening.

5. Nem vedligeholdelse, kugleventilstrukturen er enkel, tætningsringen er generelt aktiv, demontering og udskiftning er mere praktisk.

6. Når den er helt åben eller helt lukket, er kuglens tætningsflade og ventilsædet isoleret fra mediet.Når mediet passerer, vil det ikke forårsage erosion af ventiltætningsoverfladen.

7. Gælder for en lang række størrelser fra små til få millimeter til få meter, fra højvakuum til højtryk kan bruges.

Kugleventilhar været meget udbredt inden for olie, kemisk industri, elproduktion, papirfremstilling, atomenergi, luftfart, raketter og andre afdelinger, såvel som People's Daily Life.


Indlægstid: 22-jun-2021