side-banner

Hvad er en kugleventil

Hvad er en kugleventil

ENkugleventil, en type kvartomdrejningsventil, er bogstaveligt talt en kugle placeret i en passage, gennem hvilken væske strømmer.Kuglen har et hul igennem sig, hvorved ventilen åbner og lukker.Når kuglen er placeret, så hullet løber i samme retning som passagen, strømmer væsken simpelthen igennem den, og ventilen er åben.Kuglen kan også placeres, så hullet er vinkelret på passagen, så væsken ikke kan passere igennem, og ventilen lukkes.Den styres udefra, ofte med et håndtag, der drejes frem og tilbage for at åbne og lukke ventilerne
Kugleventilens struktur

pd2pd3

Grundversionen beskrevet ovenfor er en tovejsventil.Denne type har en enkelt, lige passage boret gennemmessing bold, der laver to åbninger: en på hver side, et indløb og et udløb.En kugleventil kan også være en trevejsventil, hvis et tredje hul bores delvist gennem kuglen, indtil det møder hovedhullet og danner et T. En trevejsventil kan lukke for en eller alle de tre passager, den forbinder. .

Hvilke typer kugleventiler

A. Klassificering fra funktioner, der ervandkugleventiler,gas kugleventiler,sanitære kugleventilerog så videre.

B. Klassificering fra portstørrelser er der tre forskellige typer kugleventiler.1).ENfuld port ventiltilbyder ingen strømningsbegrænsning, hvilket betyder, at når den er åben, kan væsken flyde frit igennem den.Dette opnås ved at gøre bolden større end passagestørrelsen, så hullet kan få samme størrelse som passagen.2).ENstandard port kugleventilhar ikke en overdimensioneret bold, og som følge heraf er hullet en størrelse mindre end passagen.Dette skaber en lille mængde strømningsbegrænsning, når væsken passerer igennem.3).ENreduceret portventil, på den anden side, har en mindre kugle og et endnu mindre hul, hvilket skaber betydelig strømningsbegrænsning, når væsken passerer igennem den.

11 22

 

C. Klassificering fra arbejdstryk: Der er lavtrykskugleventiler, mellemtrykskugleventiler, højtrykskugleventiler, superhøjtrykskugleventiler.Lav- og mellemtrykskugleventiler bruges hovedsageligt til husholdnings- og VVS-applikationer, bruger normalt messing eller plastmateriale;høj- og superhøjtrykskugleventiler bruges i vid udstrækning til industrielle applikationer, stålmateriale er mere brugt.

Hvor kan man købe kugleventiler af messing

Kugleventilerne er altid tilgængelige hos byggemarkeder og lokale distributører.I tilfælde af at du er professionel forhandler eller importør af kugleventiler, er det et godt valg, du kankontakt os.SHANGYI er enKina messing kugleventil producentog China Brass Ball Valve Supplier, har vi været på dette område i over tyve år og eksporteret vores messing kugleventiler til hele verden med gunstig og pålidelig kvalitet og priser.


Indlægstid: 26. marts 2020